Ez bizony én vagyok.

Kedves Látogató!

Örülök, hogy ellátogattál megújuló weboldalamra. A tartalom és az arculat jelenleg fejlesztés alatt áll, de addig is gondoskodok némi látnivalóról. Az esküvői fotóimból gyakran készül előre szerkesztett “zenés diavetítés”, vagy ahogy divatosabb szóval illetjük: slideshow. Ezekből mutatok néhány kedvencet és megpróbálok egy-egy rövid gondolatot is hozzáfűzni, hogy miért is emlékezetes számomra.

Elsőként Kapuvárról: Kata és Matyi esküvője. Tudom, hogy hát-tal nem kezdünk mondatot, de… Hát ez nagyon ott volt! Az intelligencia és a “brutálnagy” buli bizony nem zárja ki egymást, hihetetlenül jó társaság vette őket körül. Amikor a lagziban megjelentek a néptáncosok… na olyat ritkán látni! Kata és Matyi pedig egyszerűen “jóarc”. Kérem az ellenőrzőjüket, jár a piros pont!

Kata és Matyi esküvőfotóiból összeállított slideshow

 

Aztán itt van – szintén 2015-ből – egy másik összeállítás. Ez az esküvő Békéscsabán volt. Márti és Zoli is iskolában tanít – bár csupán véletlen, hogy “tanárdömping” van ebben a bejegyzésben – az előző sorokban említett Kata is tanárnéni. 🙂 Szóval ez az esküvő is ott van a kedvenceim között. Zoli lábában szerintem azóta is ott van a boogie, Márti pedig egyszerűen gyönyörű. Úgy voltam vele, hogy ha csak feleolyan jól néz majd ki a képeken, mint élőben, akkor már nem lehet baj. Nézzétek meg, hogy hogy sikerült a fotózás!

Márti és Zoli esküvőfotói
Márti és Zoli esküvőfotói

 

És a harmadik videó. Rita és Geri a keszthelyi Festetics-kastélyban kelt egybe. Vannak, akik nagyon könnyen feszültté válnak, ha valami nem úgy sül el, ahogyan eltervezték. A legtöbbször az ilyen helyzetekben fotósként én próbálok segíteni azon, hogy ez ne okozzon gondot és könnyen átlépjünk a gubancokon. – Na Rita és Geri egyáltalán nem az a görcsölős fajta. Szinte belecsapott a villám az előzetesen – egy nagyon kedves ismerősöm, Laura által profin – megtervezett forgatókönyvbe, de itt mégsem volt para. Pedig elég nagy gubanc, ha a szertartás előtt nem sokkal derül ki, hogy Budapesten felejtették a menyasszonyi ruhát… Igen, az egyik legfontosabb kelléket. Rita tudta, hogy Geri úgyis elveszi, tehát “no para”. Geri pedig egy igazi Winston Wolf – magyar módra. Ha valaki nem tudná, ő volt a Ponyvaregényben a problémamegoldó. Pár telefon, és átszervezte az egész napot – közben persze lazán diskurált a gyülekező násznéppel – és persze a ruha kérdést is megoldotta. Ha nem lenne üzletember, már ajánlanék is neki egy állást. 🙂

Rita és Geri nagy napja
Rita és Geri nagy napja

Ennyi fért az első bejegyzésembe. Nem ígérem, hogy gyakran írok, hiszen javában zajlik a 2016-os esküvői szezon és hál’ Istennek idén is rengeteg csoda részese lehetek fotósként, vagy éppen lemezlovasként. Munkáimból gyakran osztok meg ízelítőt facebook oldalamon, amit itt értek el:
https://www.facebook.com/bekesfoto/

Legyen szép napotok!
Sanyi 🙂